Home »
Dania obiadowe (bez glutenu)
Dania obiadowe (bez glutenu)
Uniwersalny sos do naleśników Dosa
Naleśniki Dosa (bez glutenu) – dzień 3 finał
Naleśniki Dosa (bez glutenu) – dzień 2
Naleśniki Dosa (bez glutenu) – dzień 1
Placki z warzyw z rosołu (bez glutenu)
Kalafior z zasmażką bez glutenu
Panierowanie i panierki (bez glutenu)
Pieczona dynia Hokkaido z orzechami (bez glutenu)
Łopatka w siedmiu smakach
Karkówka na ostro z brązowym ryżem
Dorsz z wędzonym boczkiem i warzywami
Wątróbka z cebulką (bez glutenu)
Dorsz zapiekany z suszonymi śliwkami i sufleciki ziemniaczano – serowe (bez glutenu)
Kotleciki drobiowo – serowe (bez glutenu)
Aromatyczny kurczak pieczony z ryżem i soczewicą (bez glutenu)
Żeberka w marynacie pomidorowo – śliwkowej
Kieszenie z kurczaka nadziewane gruszką i rodzynkami otulone prosciutto crudo oraz risotto pietruszkowe (bez glutenu)
Klopsiki w sosie pomidorowym lub grzybowym (bez glutenu)
Nadziewane słupki z cukinii (bez glutenu)
Karkówka w marynacie pomarańczowej
Kurczak nadziewany wątróbką
Rolada z kurczaka z boczkiem i suszonymi śliwkami, czyli pierwsze podejście do luzowania drobiu z kości
Pieczone uda kurczaka otulone boczkiem z ziemniaczkami w buraczkach
Karkówka w marynacie cytrynowej
Risotto z zielonym groszkiem i dynią
Zupa dyniowa wzbogacona smakiem pomidorów
Gulasz wieprzowy z dynią marynowaną w miodzie
Schab nadziewany morelami, figami i suszonymi śliwkami kalifornijskimi pieczony z ziemniakami
Roladki drobiowe z pesto szpinakowym w szynce Prosciutto Crudo z kaszą gryczaną
Świąteczna pieczeń wołowa z sosem borówkowym
Roladki schabowe z suszoną śliwką i dynią
Pieczona karkówka z sosem mięsno – marchewkowym
Kurczak nadziewany ryżem, boczkiem i warzywami
Kaczka nadziewana pomarańczami i suszonymi śliwkami
Schab z suszonymi śliwkami i gruszkami
Nadziewane selery i ryż z warzywami
Łosoś z zielonym nadzieniem i ziemniakami
Ziemniaki nadziewane serem i warzywami
Kaczka nadziewana aromatycznymi jabłkami i dynią
Patison nadziewany dorszem
Okoń pieczony w liściach kapusty